Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
LŐRINC DROGTESZTJe
  2014-12-11 11:36:17, csütörtök
 
  2014. december 10., szerda

LŐRINC DROGTESZTJE

A népi bölcsesség szerint a dinnyével szokta ezt tenni nevenapján Szent Lőrinc, ettől kezdve nem is érdemes dinnyét venni, mert az ettől kezdve nem dinnye, hanem tök.
Szent Lőrinc egy mértéktartó, decens szent, mert amit a dinnyével tesz, azt suttyomban teszi, évente csak egyszer, előtte a dinnye rossz minősége nem az ő lelkén szárad.
A szerencsétlen szentet a rómaiak roston sütögették, de az is lehet, hogy lefejezték, ezek az ókori népek viszonylag változatosan tudtak végezni ellenfeleikkel, habár Jóbarát óta nekünk sincs okunk a panaszra, lehet, fogjuk mi még hallani a zsír diszkrét sercegését.

Ellenben Szent Lőrinc hazánkfiaira nézvést nem túl jó emlékeket idéz.
Tisztelete akkor lendült fel, amikor I. Ottó 955-ben Augsburg mellett, Lech mezején éppen augusztus 10-én, azaz Szent Lőrinc ünnepén verte rommá a - nálunk mosolygós engedékenységgel kalandozónak nevezett, a valóságban rabló, gyilkoló és fosztogató - magyarokat.
Hős vezéreiket kivégezték, a sereg maradéka hazapucolt és a kalandozásokat ezzel befejezettnek nyilvánították.
Úgy tűnik, mai kalandozásainknak is lassan vége szakad, de azért ne kapkodjunk az örömmel, várjuk meg Bulcsú, Lehel és Súr kinyiffantását, melyet a hajdani eseményeket példának tekintve valószínűleg ismét egy német uralkodó fog elrendelni.

Ellenben Lőrincünk nekünk is van, nem is akármilyen.
Ellentétben a mártír szenttel a mi Lőrincünk nem diakónus, habár ha a Fideszt vallásnak tekintjük, akár lehet is püspöke segítője, útban a rostély felé.
Viszont a mi Lőrincünk sokkal szorgalmasabb vértanú elődjénél, hiszen ő minden nap belepisil a közéletbe, sőt - időnként bele-beledurrant a nulláslisztbe is.
Ha egyszer itt Nemzeti rostonsütés lesz, akkor azért fel lehet majd tenni neki egy-két érdekes kérdést. Ezt én például úgy képzelném el, hogy felkötöztetek vele egy létrát a terepjárója tetejére, majd megmutatnám neki a minket távolból követő osztrák rendszámú Mercedes típusú személygépjárművet, melyet maga a Télapó vezet, mosolyogva hosszú szakálla alatt, majd a 8106-s számú főút 16-os kilométerszelvényénél megállítanám az autót és eltépném a létrát rögzítő cukorspárgát.
Innentől kezdve kapna rá tíz percet, hogy meséljen, ha eléggé érdekfeszítő a történet, akkor meghosszabbítanám ezt az időt.
Ha nem, diszkréten elfordulnék, nem bírom én már a csúnya dolgok látványát.

Ami azt illeti Mészáros Lőrinc ab ovo csúnya látvány.
No, nem azért, mert nem kupálódott ki eléggé az elmúlt évek alatt, egyik vállalkozása, a kormányváltás óta ötszázszorosára növelte bevételét.
Ez azért nem semmi, Lee Iacocca is így gondolhatta, mikor elküldte felvételi kérelmét a Puskás Akadémiára, melynek rektora - bizonyos Mészáros Lőrinc - válaszlevelében elutasította a felvételi kérelmet.
Indoklásul azt hozta fel hogy az Akadémia nem vállalja olyanok gazdasági képzését, akik herda természetűek, akik képesek saját fizetésüket egy dollárra csökkenteni ezekben a vészterhes időkben.
A buta digó bánatában végleg vissza is vonult.

Mészáros Lőrinc azért csúnya látvány, mert ő az utálatos kép a demokrácia templomában, ő mindannak megcsúfolása, melyben a nyolcvankilences rendszerváltó nemzedék hitt.
Ő az álmok megcsúfolásának megszemélyesítője, a rohadt, barbár maffia hatalmának jelképe.
Mészáros ugyanis ki van rakva a templom közepére, hadd lássa mindenki, hogy az alcsúti despota mindent megengedhet magának, még azt is, hogy egyik strómanját nyíltan mutogassa a világnak.
Mindenki tudja, mi Mészáros szerepe, mert ez a szerencsétlen még buta is, mint a sár.
A falusi suttyó csicskásának hálátlan szerepét vállalta fel, és láthatólag azt hiszi, hogy őt nem fogja a golyó, mert vélhetőleg azt hiszi, hogy ő meg a Vezér golyóit fogja - de téved.
A vezérek csillaga is leáldozhat, de arra szoktak figyelni, hogy tanú ne maradjon erre a szomorú időpontra.

Mindenesetre a mi Lőrincünk megbukott némi vagyonbevallási trükkökkel, és azt találta mondani magyarázatképpen, hogy vagyonnyilatkozatának kitöltésekor hibázott, megfeledkezett egy kisebb összegről.

A kisebb összeg egymilliárd huszonhét millió forint, ami egyébként nem lehetetlen, már csak azt kellene kideríteni, hogy miről felejtett el ezen kívül beszámolni a Vezér malacbőr pénztárcája, jobbkeze, melyet speciális és bonyolult feladatokra használ, ha nincs éppen kéznél csicskásai valamelyikének nyelve...
Ha ezeket elengedi az ország elszámoltatás, felelősségrevonás és teljes vagyonelkobzás nélkül, akkor ez a nép nem méltó az önálló állami létre.
No, majd meglátjuk, de azért azt ne feledjük, hogy ez a három-négymillió koldus országa.
Bátran tessék dühösnek lenni, van miért...


http://www.pupublogja.hu/2014/12/lorinc-drogtesztje.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyolcvankilences, magyarázatképpen, engedékenységgel, megcsúfolásának, ötszázszorosára, válaszlevelében, vagyonbevallási, kalandozásokat, valamelyikének, nyilvánították, ellenfeleikkel, megfeledkezett, kinyiffantását, vagyonelkobzás, befejezettnek, kormányváltás, szerencsétlen, elszámoltatás, szorgalmasabb, rendszerváltó, nulláslisztbe, felkötöztetek, érdekfeszítő, cukorspárgát, megállítanám, valószínűleg, megcsúfolása, mindenesetre, kitöltésekor, hazánkfiaira, változatosan, vállalkozása, csicskásának, kalandozónak, elutasította, természetűek, népi bölcsesség, dinnyével szokta, ettől kezdve, dinnyével tesz, dinnye rossz, szerencsétlen szentet, rómaiak roston, ókori népek, zsír diszkrét, valóságban rabló, sereg maradéka, kalandozásokat ezzel, hajdani eseményeket, német uralkodó, mártír szenttel, rostély felé, LŐRINC DROGTESZTJe, LŐRINC DROGTESZTJE, Szent Lőrinc, Ellenben Szent Lőrinc, Ellenben Lőrincünk, Mészáros Lőrinc, Puskás Akadémiára,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az idő elsodorja létezésünk  Vannak arcok  Föld napja április 22  A hét szűk esztendő  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Mosolyogtál már ma?  Pillangó  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Különös!  Esti kép  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Búzaszentelés  Gábor Dénes gondolata  Szent György nap  Búzaszentelés  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Esti kép  Ma  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  György napra  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Jó éjszakát  Mindenünk, amink van, amit sze...  William Shakespeare idézet  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget 
Bejegyzés Címkék
népi bölcsesség, dinnyével szokta, ettől kezdve, dinnyével tesz, dinnye rossz, szerencsétlen szentet, rómaiak roston, ókori népek, zsír diszkrét, valóságban rabló, sereg maradéka, kalandozásokat ezzel, hajdani eseményeket, német uralkodó, mártír szenttel, rostély felé, terepjárója tetejére, minket távolból, 8106-s számú, létrát rögzítő, csúnya dolgok, elmúlt évek, felvételi kérelmet, dollárra csökkenteni, vészterhes időkben, buta digó, demokrácia templomában, nyolcvankilences rendszerváltó, álmok megcsúfolásának, templom közepére, alcsúti despota, falusi suttyó, vezérek csillaga, szomorú időpontra, kisebb összegről, kisebb összeg, ország elszámoltatás, önálló állami, három-négymillió koldus, nyolcvankilences, magyarázatképpen, engedékenységgel, megcsúfolásának, ötszázszorosára, válaszlevelében, vagyonbevallási, kalandozásokat, valamelyikének, nyilvánították, ellenfeleikkel, megfeledkezett, kinyiffantását, vagyonelkobzás, befejezettnek, kormányváltás, szerencsétlen, elszámoltatás, szorgalmasabb, rendszerváltó, nulláslisztbe, felkötöztetek, érdekfeszítő, cukorspárgát, megállítanám, valószínűleg, megcsúfolása, mindenesetre, kitöltésekor, hazánkfiaira, változatosan, vállalkozása, csicskásának, kalandozónak, elutasította, természetűek, ellentétben, eseményeket, gondolhatta, egymilliárd, megengedhet, pénztárcája, feladatokra, drogtesztje, templomában, csökkenteni, rostonsütés, terepjárója, megmutatnám, fizetésüket, beledurrant, elfordulnék, mértéktartó, nevenapján, tisztelete, kapkodjunk, trükkökkel, leáldozhat, suttyomban, vélhetőleg, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.